• Magyar
  • English

Adatbázisok

Témakör :
Böngészés:
0-9abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
Keresés:
biológia, kémia, multidiszciplináris, orvostudomány, földtudományok
DE
Bezár

A Nature folyóiratcsalád valamennyi tagja hetente megjelenő nemzetközi kiadvány, a legfrissebb lektorált kutatási eredményeket publikálja a természettudomány és technológia területén; az eredetiség, interdiszciplinaritás, újszerűség, elérhetőség és az elegancia jegyében. Elsődleges célja (1869 óta), hogy biztosítsa az azonnali közlés lehetőségét, valamint fórumul szolgáljon az újdonságok bemutatására és megvitatására, ill. a tudományos eredmények gyors megosztására. A szerkesztői bizottság tagjai teljes munkaidős, tudományos múlttal rendelkező szakemberek, akik az adott tudományterületek elismert szakértői.

52 folyóiratcím tartozik ehhez a folyóiratcsaládhoz, főként a csillagászat, geológia, fizika, kémia, biológia és az orvostudomány területéről.

Az adatbázissal kapcsolatos kérdéseivel forduljon az adatbázis referenseihez:

Machlikné Bajnay Csilla kémia csbajnaylib.unideb.hu 88427; 65213
Pappné Czappán Marianna biológia, orvostudományok mczappanlib.unideb.hu 61910
Pataki Gyöngyvér orvostudományok pataki.gyongyverlib.unideb.hu 61910
[ Bezár ]
jogtudomány
Free
Bezár

A kormány által létrehozott Nemzeti Jogszabálytár 2012. január 1. óta érhető el, mely egyszerűen kezelhető, átlátható és ingyenes internetes jogszabálygyűjtemény. A szolgáltatás az adott naptári napon hatályos valamennyi magyar jogszabályt tartalmazza. Ezen kívül lehetőség van a hatályon kívül helyezett, valamint a még nem hatályos jogszabályok lekérdezésére is. A jogszabálygyűjtemény biztosítja a jogszabályok kibocsátójára, évére és számára, a címében és a szövegében történő keresést valamint tárgyszavas böngészést is. A Nemzeti jogszabálytár felületen keresztül érhető el az Önkormányzati rendeletek tára valamint a Nemzetközi szerződések kereső oldala. Az Önkormányzati rendeletek tára 2013. június 30. után kihirdetett, és a lekérdezés napján hatályos önkormányzati rendeleteket, illetve ezek megelőző és következő egy-egy időállapotát tartalmazza.

Az adatbázissal kapcsolatos kérdéseivel forduljon az adatbázis referenseihez:

Gergely Gábor jogtudomány ggergelylib.unideb.hu 77216; 62264
Novák Csaba jogtudomány csnovaklib.unideb.hu 62265
[ Bezár ]